Favbet Puma SCM

Шахтар та UKRNAFTA уклали договір про співпрацю

4 липня 2024 р.

|

FCSD

Лідер нафтової галузі України буде новим паливним партнером клубу

4 липня ФК «Шахтар» та компанія ПАТ «Укрнафта» оголосили про співробітництво, в якому найбільша нафтогазовидобувна компанія України стає новим паливним партнером клубу.

У межах партнерства UKRNAFTA буде представлена під час домашніх матчів «Шахтаря», у соціальних мережах клубу, також логотип UKRNAFTA буде розміщено на ігровій формі команди. Компанії-партнери планують регулярні спільні промоакції та розіграші для вболівальників клубу і клієнтів UKRNAFTA.

Дмитро Кириленко, комерційний директор ФК «Шахтар»:

– Ми раді старту партнерства з найбільшою нафтогазовою компанією нашої країни. Це співпраця двох потужних, амбітних та ефективних команд, адже «Шахтар» є лідером українського футболу, а UKRNAFTA – провідним гравцем у нафтовій галузі нашої країни. Упевнені, що за підтримки нового паливного партнера ми здобудемо багато яскравих перемог та разом з UKRNAFTA досягнемо великих звершень, що прославлятимуть Україну.

Сергій Федоренко, заступник директора з комерційних питань ПАТ «Укрнафта»:

– Це важливий крок для нашої компанії, оскільки ми прагнемо підтримувати найкращі команди країни та сприяти розвитку спорту в Україні, особливо у цей складний час. Наше співробітництво із «Шахтарем» відображає спільні цінності – прагнення до досконалості, амбітність та постійний рух уперед. ФК «Шахтар» обирає пальне абсолютної якості від UKRNAFTA, що є ще одним підтвердженням високих стандартів нашої продукції. Ми впевнені, що разом із «Шахтарем» досягнемо нових висот та будемо радіти спільним перемогам, які будуть прославляти нашу країну та підтримувати наш народ у важкі часи.

ПАТ «Укрнафта» – найбільша нафтовидобувна компанія України. Веде видобуток на території Сумської, Полтавської, Чернігівської, Львівської, Івано-Франківської, Чернівецької, Дніпропетровської і Харківської областей. Монобрендова мережа UKRNAFTA налічує 545 АЗК майже в усіх регіонах України.